Tratamente

Acid hialuronic – mărire buze, ridicare pomeți

Ai invidiat buzele superbe ale altor femei aflate mereu in centrul atentiei? Te-ai gandit ca poti fi tu in locul lor?
Increderea acordata prin augmentarea buzelor este garantata!

Clinica LIPS LAB

Este o clinică modernă în care tratamentele estetice de mărire și remodelare a buzelor sunt efectuate cu substanțe de cea mai bună calitate, avizate și tratate cu deosebită atenție de către medici specialiști cu experiență în domeniul chirurgiei estetice.
Dorintele tale dar și idealul de frumusețe poate fi obținut cu un preț corect, fără durere și în deplină siguranță. Rezultatele vor fi imediate si de lungă durată.

Acidul hialuronic

Este o substanță prezentă în mod natural la nivelul organismului uman și la nivelul pielii. Acidul hialuronic utilizat în terapiile injectabile este de origine non-animală, obținut printr-un elaborat proces de sinteză. El este pur din punct de vedere microbiologic și este ambalat în seringi sau în flacoane sterile.
Efectele sunt imediate și rezistă în timp între 6 și 10-12 luni în funcție de factori precum: tipul de piele, severitatea ridurilor, zona de injectare, cantitatea injectată etc.
Utilizând acid hialuronic putem contribui la refacerea aspectului facial în regiuni precum augumentarea buzelor, pomeților, șanturilor nazogeniene, zona mandibulară, menton.
Efectul este vizibil imediat, fără precauții ulterioare și durabil în timp între 6-12 luni și doi ani.
Sunt descrise rar, reacții locale, la locul injectării, precum: eritem/înroșire, echimoze sau vânătăi, durere sau prurit ușor, ce dispar într-o perioadă cuprinsă între 24 ore si 8 zile (în medie 72 ore).
Este o procedură extrem de valoroasă, bine cunoscută în prezent, încă în expansiune științifică, cu actualizarea moleculelor, ale cărei rezultate sunt rapid vizibile și fără incidente neplăcute asociate injectării.

Testimoniale

Feedback

“Beauty is unbearable, drives us to despair, offering us for a minute the glimpse of an eternity that we should like to stretch out over the whole of time.”