Tratamente

Modelarea conturului mandibular cu acid hialuronic

Modelarea conturului liniei mandibulei cu acid hialuronic este o metodă estetică de corectare a problemelor de volumetrie facială destinate atât doamnelor cât și domnilor.
Linia mandibulei frumos definită este un semn de vigoare și tinerețe, iar la bărbați, linia mandibulei bine conturate este un semn de masculinitate și putere.

Procedura de injectare

Procedura de injectare a acidului hialuronic pentru conturarea liniei mandibulare și a mentonului se face în cadrul LIPS Lab numai cu substanțe autorizate, recunoscute la nivel mondial pentru rezultatele deosebite. Medicii specialiști din cadrul LIPS Lab au experiență vastă în chirurgie estetică, iar rezultatele sunt unele naturale si cu efect ultra-rapid, mandibula devenind vizibil corectată imediat dupa injecție. Prețurile sunt accesibile pacienților, iar consultația inițială și retușul post-injectare sunt gratuite.

Modelarea conturului mandibular cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este o substantă ideală pentru umplere. Acesta se găsește în mod normal în organismul uman, la nivelul pielii, dar odată cu înaintarea în vârstă scade în cantitate, ceea ce face ca semnele de îmbătrânire să fie evidente.
Conturarea și redefinirea liniei mandibulare cu acid hialuronic completează procedura de reconturare facială. Pentru rezultate optime, această procedură se realizează în concomitență cu redefinirea pomeților și a bărbiei, pentru recâștigarea volumului pierdut, redefinirea arcadei osoase, augmentarea pomeților și obținerea unui efect de lifting instantaneu.
Linia mandibulară bine definită și simetrică reprezintă una dintre cele mai atractive trăsături atât la femei, cât și la bărbați, fiind caracteristică chipului tânăr.
Mandibulă conturează și pune în evidență celelalte trăsături ale feței, armonizând profilul și conferind un aspect suplu si sanatos.
Chiar dacă mandibula este nedefinită natural sau se estompează în timp, tratamentele estetice moderne redefinesc această trăsătură fără a apela la intervențiile chirurgicale.
Procedura de conturarea și redefinirea liniei mandibulare cu acid hialuronic șterge instantaneu semnele îmbătrânirii de pe chip și sculptează profilul facial al pacientului, umplând în același timp golurile inestetice apărute la nivelul feței.
În plus, injectarea de acid hialuronic la nivelul mandibulei aduce și beneficii precum redarea fermității pielii și conturului facial, reface trăsăturile naturale ale feței, crează un aspect suplu al fizionomiei feței, oferă simetrie și armonie chipului și întinde țesutul.
Înainte de injectare, medicul stabilește împreună cu pacientul care sunt nemulțumirile, obiectivele dorite, ce tip de substanță este potrivită și ce cantitate este necesară pentru remodelarea liniei mandibulare si a mentonului, astfel încât să se ajungă la un echilibru între așteptări și nevoia reală. Rezultatul obtinut trebuie să redefinească fizionomia feței într-un mod armonios, cu atingerea obiectivelor stabilite in cadrul consultației.
Pentru uniformizarea linei mandibulei sau pentru corectarea asimetriilor acesteia, se folosește un acid hialuronic special, cu putere mai mare de expandare și care rămâne mai mult timp în țesut.
Procedura se face cu anestezie topică, aplicând cremă anestezică pe zona selectată, pentru a asigura lipsa durerii și disconfortul minim al pacientului. Injectarea se face cu un ac extrem de fin, în punctele cheie stabilite de medicul specialist în prealabil.
Pentru o distribuție cât mai uniformă a acidului hialuronic injectat, după procedură se realizează un masaj ușor, iar pentru a reduce eventuala umflare a zonei, se aplică gheață.

Testimoniale

Feedback

“Beauty is unbearable, drives us to despair, offering us for a minute the glimpse of an eternity that we should like to stretch out over the whole of time.”