Servicii

tratamente

La LipsLab consideram ca tratamentele estetice de calitate nu trebuie neaparat sa fie si scumpe. Iti oferim maximum de atentie si ingrijire folosind substante de uz medical moderne, aparatura performanta si materiale sanitare de cea mai buna calitate, la un pret corect si accesibil. Injectabile autorizate, de ultima generație.

• Medici specialisti
• Pret corect si accesibil

Tratamentul cu DERMAPEN

Privești în oglindă și-ți vezi chipul radiant, cu pielea netedă și fină. Liniile și micile riduri au dispărut. Atingi pielea și o simți elastică. Ești încrezătoare și fericită, gata să te avânți în lume. Dermapen este un aparat revoluționar care dă și numele acestui tratament. Îl regăsești și sub denumirea de microneedling. Numeroase ace minuscule pătrund simultan în piele la mică adâncime, bine controlate, creând micro-canale pe care organismul le va umple cu colagen si elastină. Pielea se regenerează și devine netedă și elastică. Pe lângă zona facială, procedura poate fi folosită și pentru pielea din alte părți ale corpului și permite de asemenea ameliorarea cicatricilor și îmbunătățirea aspectului acestora. Poate fi folosită și pentru tratamentul vergeturilor. Dacă vrei să-ți ameliorezi textura pielii, să o întinerești refăcând-o din interior, poți conta pe Dermapen. La LipsLab, medicii esteticieni îndrăgostiți de frumos te ajută cu tratamente perfecte de microneedling astfel încât să te simți din nou minunat în pielea ta! Iar prețurile sunt civilizate! Programează o consultație gratuită la 0373 807 300. Nu trebuie să-ți faci griji legate de durere, vom folosi un anestezic local. Tratamentul este rapid și îți poți relua activitățile cotidiene după câteva zile. Procedura se repetă după trei până la șase săptămâni, de mai multe ori, în funcție de natura tratamentului.

Augmentarea buzelor cu acid hiauronic (mărire buze)

Buze mai pline, mai conturate, mai voluptoase. Buzele pline au fost întotdeauna asociate cu frumusețea și tinerețea.
Unii pacienți au observat că aspectul frumos al buzelor s-a diminuat de-a lungul timpului și, de asemenea, au observat apariția liniilor verticale ale buzelor în mod neplăcut. Oricare ar fi nevoia dumneavoastră, la Lips Lab avem cele mai eficiente soluții când vine vorba de buzele tale. Acidul hialuronic poate fi de real ajutor, în crearea unor buze frumoase, pline, hidratate, care se încadrează perfect in fizionomia feței. Buzele pline au fost întotdeauna asociate cu frumusețea și tinerețea.

Volumizarea pomeților cu acid hialuronic

Pentru mărirea și liftingul pomeților se pot folosi mai multe tipuri de substanțe, însă studiile arată că acidul hialuronic este cea mai bună și eficientă variantă. Acidul hialuronic este o substanță naturală care se găseste în țesuturile de legătură în corp, substanța care netezește pielea, creează volum și dă feței un aspect tânăr și sănătos. Pomeții sunt primii care sunt afectați de vârstă, aceștia încep să piardă din volum, densitatea oaselor scade și pielea se subțiază, pliurile faciale și adânciturile devin mai pronunțate adăugând ani înfățișării dvs.

Umplerea șanturilor nazogeniene cu acid hialuronic

Șanțurile nazogeniene sau nazolabiale le regăsim de la baza nasului până la colțul gurii.

Ele separă buza superioară de zona pomeților. Evidențierea șanțurilor nazogeniene se realizează după vârsta de 30 de ani, din cauza scăderii volumului pomeților, scăderea elasticității cutanate și a tonusului crescut al mușchilor feței. Mușchii de la nivelul buzei superioare și a colțului buzelor au rolul de a ridica și tracționa colțul gurii către lateral, accentuând șanțul nazogenian.
Altfel, de-a lungul timpului, șanțul nazolabial se adâncește și se transformă dintr-un rid dinamic (evidențiat doar în timpul zâmbetului) într-un rid static, permanent.
Cea mai utilizată substanță de umplere a șanțurilor nazogeniene este acidul hialuronic. Acesta se distribuie perfect pe zona injectată, păstrând aspectul natural al zâmbetului și al mimicii feței. Rezultatele se văd imediat după injectare și nu există reacții adverse.

Tratamentul ridurilor cu toxină botulinică

Cum procedezi atunci când te uiți în oglindă dimineața și dintr-o dată ceea ce vezi nu îți este pe plac? Observi riduri pe frunte, lângă ochi, între sprâncene (zona glabelară) și în jurul buzelor. Începi să te întrebi de unde au apărut aceste linii. Este o realitate faptul că fața noastră se transformă cu timpul și în urma factorilor dăunători la care expunem pielea în fiecare zi (machiaj, oboseală, mimică exagerată). Ridurile au devenit inamicul public numărul unu al femeii moderne, dar și al bărbaților. Împotriva lor este pregătit un întreg arsenal, dar varianta cea mai eficientă și rapidă, cu efect instant, este tratamentul cu toxină botulinică. Medicii specialiști din cadrul Lips Lab aduc tinerețe pacienților și oferă un aspect natural, tânăr și luminos.

Testimoniale

Feedback