Servicii

Dermapen

Cel mai avansat dispozitiv de microneedling la nivel mondial este utilizat în clinica LIPS LAB! După ce s-a impus și pe piața americană, dar și în Europa, Dermapen 4 este lider detașat în tratamentul diverselor probleme inestetice ale pielii: cicatrici, vergeturi, acnee, rozacee, căderea părului, riduri, hiperpigmentari, fotoîmbatranire, laxitate, depozite adipoase, sau celulită.
Tratamentele cu Dermapen 4 constau în injectarea superficială, la nivelul pielii, de substanțe active: farmacologice, aminoacizi, enzime, vitamine, minerale sau extracte din plante.
Dermapen 4 utilizează un sistem de 16 ace, din oțel medical inoxidabil, sterilizate care oscilează până la 120 vibrații/secundă și care crează 1920 de canale în piele pe secundă!

In tratamentul Dermapen
4 se produc 2 efecte:

o inflamatie superficială, rapid reversibilă care declanșează la nivelul pielii un răspuns de vindecare cu stimularea sintezei de colagen și elastină;
crearea, prin înțepare, de multiple canale permeabile pentru substanțele active aplicate pe piele în timpul procedurii
Aceste substanțe potențează efectele pe care vrem să le obținem prin procedura de microneedling: antiaging,
depigmentare, tratamentul cicatricilor.

Aceste substanțe potențează efectele pe care vrem să le obținem prin procedura de microneedling: antiaging, depigmentare, tratamentul cicatricilor.

La tratamentul Dermapen 4, adâncimea acelor poate fi setată cu o precizie foarte bună în gradații de 0,1 mm. Acest lucru permite o adaptare foarte bună a adâncimii acelor pentru a trata zone sensibile (pleoape, scalp) dar și o adâncime maximă de 3 mm pentru tratamentul cicatricilor adânci, atrofice (cicatrici postacnee, postchirurgie, postarsură, vergeturi).
Tratamentul poate fi folosit pe față (inclusiv pleoape), gât, decolteu, mâini și alte zone ale corpului. Sunt necesare de obicei între 4-6 ședințe efectuate la un interval de 2-4 săptămâni și ședințe de întreținere a căror frecvență este stabilită de către medicul specialist. Înainte de a începe tratamentul se aplică o cremă anestezică pentru a reduce disconfortul.
Durata tratamentului este de aproximativ 30 minute.
În perioada de refacere se folosesc creme cicatrizante și creme cu factor de protecție solară, recomandate de medicul specialist.
Rezultatele sunt progresive după fiecare ședință și apar de obicei între 10-14 zile de la începerea tratamentului.

Testimoniale

Feedback

“Beauty is unbearable, drives us to despair, offering us for a minute the glimpse of an eternity that we should like to stretch out over the whole of time.”