Tratamente

Eliminare riduri cu toxină botulinică

Ridurile de la nivelul frunții, cele dintre sprâncene și cele de la colțul ochilor pot dispărea, oferindu-ți relaxare la nivelul feței și totodată încredere în aspectul fizic. Grijile, oboseala , stările de nervozitate crează riduri de expresie care ne îmbătrânesc prematur. Eliminarea ridurilor de la nivelul feței aduc tinerețe, relaxare si frumusețe.
În lupta cu timpul și cu ridurile fine, Clinica de estetică medicală LIPS LAB îți oferă arma secretă: tratamentul cu toxină botulinică. Acesta este o soluție non-invazivă, concepută pentru a atenua semnele subtile ale îmbătrânirii și pentru a restabili prospețimea și vitalitatea tenului tău.

Ce este toxina botulinică?

Toxina botulinică este o substanță injectabilă folosită pentru reducerea/eliminarea ridurilor dinamice sau de expresie, adică acele riduri care se formează ca urmare a mișcărilor faciale (încruntare, mirare, râs, zâmbet, concentrare). Această substanță relaxează selectiv și parțial musculatura facială, deoarece blochează impulsurile nervoase către mușchii implicați în realizarea mișcărilor faciale. Prin relaxarea musculaturii, expresiile faciale se ameliorează și ridurile dinamice, de expresie, se reduc semnificativ.

Zone ce pot fi

tratate cu toxină botulinică

Glabelă/zona
dintre sprâncene

(ridurile de încruntare/de concentrare)

Glabelă/zona
dintre sprâncene

(ridurile de încruntare/de concentrare)

Frunte

Frunte

Zona perioculară

Zona perioculară

Sprâncene lăsate

Sprâncene lăsate

Colțurile gurii

Colțurile gurii

Gummy smile

Gummy smile

Gât

Gât

Tratarea bruxismului

Tratarea bruxismului

Procedura durează câteva minute, timp în care se injectează cantități mici de soluție, cu ace fine, în grupele musculare care se doresc tratate

Beneficiile tratamentului ridurilor cu toxină botulinică:

De ce să alegeți

Lips Lab pentru corectarea ridurilor cu toxină botulinică?

La LIPS LAB

Echipa noastră de medici specialisti utilizează cele mai moderne tehnici, oferind rezultate vizibile, dar naturale, cu maxim de confort. Îți dorești un ten mai ferm, mai neted și cu un aspect întinerit? Descoperă posibilitățile pe care le oferă tratamentul cu toxină botulinică la LIPS LAB.

Testimoniale

Feedback