despre noi

Detaliile care contează

Toate fetele visează la schimbări, chiar dacă sunt frumoase de la mama-natură. Alinierea la tendințele modei sau corecția micilor imperfecțiuni se regăsesc din ce în ce mai des pe lista de priorități. Mult timp însă prețurile au fost prohibitive. Tratamentele estetice medicale păreau rezervate unei elite. Prezentatoare TV, cântărețe, vedete.. persoane născute parcă într-o zodie norocoasă.

LipsLab

Viziunea Noastră

La LipsLab considerăm că tratamentele estetice de calitate nu trebuie neapărat să fie și scumpe. Fie că vorbim de mărirea și modelarea buzelor, de modelarea pomeților și a conturului mandibular sau de umplerea ridurilor cu acid hialuronic, de tratamentul ridurilor cu toxină botulinică sau de revitalizarea facială prin intermediul Dermapen-ului, îți oferim maximum de atenție și îngrijire folosind substanțe de uz medical moderne, aparatură performantă și materiale sanitare de cea mai bună calitate, la un preț corect și accesibil, pentru ca tu să poți arăta așa cum îți dorești și așa cum de fapt chiar meriți: ca o vedetă!

Angajament pentru
Sustenabilitate

Nu suntem doar o marcă de frumusețe – suntem angajați și față de mediul înconjurător. Practicile noastre sustenabile se întind de la alegerea ingredientelor până la ambalaj. Suntem dedicați să reducem amprenta noastră de carbon și să promovăm alegerile eco-conștiente în industria frumuseții.

Eliminarea Riduri

Cu Botox O Zona

650 RON
450 ACUM

Eliminarea Riduri

Cu Botox O Zona

650 RON
450 ACUM

Marire buze

1250 RON
900 ACUM

Marire buze

1250 RON
950 ACUM

Tratament Cu

Dermapen

600 RON
400 ACUM

Tratament Cu

Dermapen

600 RON
400 ACUM
Ne lăudăm cu prețurile noastre accesibile în condițiile menținerii celor mai înalte standarde medicale de calitate. Clienții ce revin repetat și rezultatele obținute vorbesc pentru noi!
La LipsLab fiecare tratament este personalizat, ca atare prețul intervenției va fi evaluat pe parcursul consultației. Dar fii fără grijă, prețurile noastre sunt printre cele mai mici de pe piață. Iar consultația este gratuită!
Ne găsești în București în zona Floreasca-Dorobanți, în moderna clădire Floreasca Medical, intrarea Tudor Stefan nr. 58

Estetică medicală

Tratamente

Testimoniale

Feedback